DİYARBAKIR / ÇINAR - Yatılı Bölge Ortaokulu

May

Kızılay Çınar Temsilciliğimiz, sosyal sorumluluk projesi olarak Yatılı Bölge Ortaokulu'muzun ağaçlarını zararlı böceklerden korumak amacıyla kireçledi. Ardından okulumuzun bahçesindeki ağaçlara Kuş Yuvaları asıldı. Emeği geçen gönüllülerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çınar İlçe Sağlık Müdürlüğümüzden Diyetisyen Tuğba Çetinkaya ve Fizyoterapist Mehmet Ay tarafından yatılı öğrencilerimize yönelik 'Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite' konularında seminer verildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Her güne yeni:

Bir deyim

Bir kelime

Bir atasözü

Bir soru

İngilizce bir telaffuz

İngilizce bir deyim

6 ŞUBAT...ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADIK!

Okulumuza ait 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı yayınlanmıştır.

Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Ara

Diyarbakır İl Geneli 7. Sınıf Türkçe Yazılı Sınavı 3 Ocak Çarşamba Günü yapılacaktır.

Ara

6. Sınıflar Türkçe ve Matematik Birinci dönem ikinci sınav, ortak sınav şeklinde yapılacaktır. Konu dağılımlarına aşağıdaki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

Kas

İlçemizde düzenlenen kros yarışlarında okulumuz öğrencilerinden Sezgin sansan 1. Hasan kurğa 2. Abdurrahim kılıçta 3. Olmuştur. Okulumu takım halindede ilçe 1.si olmuştur öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz .

Pansiyonumuz mutfağında bulunan eşyalarımızı yeniledik.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılından itibaren kullanacağımız yeni okul kıyafetlerimiz.

Ağu

Pazar günü yapılacak İOKBS'nda kapsamında okulumuz rehber öğretmeni tarafından "Sınavda Zaman ve Stres Yönetimi" konulu çevrim içi semineri yapılacaktır. Sınavlarda zaman yönetimi  ve stres sorunu yaşayan tüm öğrencilerimiz seminerimize davetlidirler.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Haz

Şubeler arasında düzenlediğimiz Bilgi Yarışmasında birinci olan öğrencilerimizi ödül olarak Diyarbakır gezisine götürdük. On Gözlü'de Kahvaltı, Meryem Ana Kilisesi, Ulu Cami, Hasan Paşa Hanı ve Hz Süleyman Camii ziyaret edildi. Hamburger yedikten sonra LUNA parkta doyasıya eğlenildi.

May

Öğretmen ve öğrencilerimizle karma şeklinde oluşturulan takımlarımızın voleybol maçları başlıyor... Hepinizi izlemeye bekliyoruz...

Ara

15 Temmuz Gazetesi Özel Sayısı Okulumuz Öğrencileri tarafından Hazırlanmıştır.